Idag fyller min kära man 23 år. Vi har äti...

img_6905 (MMS)

Idag fyller min kära man 23 år. Vi har ätit en mysig frukost och strax ska vi dricka lite kaffe och han ska få öppna sina paket. I eftermiddag ska han ha lite kalas här och jag ska baka ananaspaj, hoppas det blir bra denna gång med :)

Är mkt i livet just nu därav dålig uppdate...

img_0961 (MMS)

Är mkt i livet just nu därav dålig uppdatering men jag blir bättre igen snart, lovar :) stora grabben fick åka ut och jobba och lilla grabben ska jag med till dagis nu :)

Nu är det återigen söndagkväll.. Helgen ha...

Nu är det återigen söndagkväll.. Helgen har jag ju varit barnledig. Fredagen blev det fest ute på landet hos Niklas vänner. Igår var en lugn dag hemma hos Niklas bara med en kompis till honom och snack sen på kvällen blev det kebab och melodifestival.. Idag har vi varit på Ikano och glott. Någon fick visst med sig en iPhone hem fast han aaaldrig skulle ha en haha. Nu är grabben iväg och tränar innebandy och jag har myst med min kära son som är hemma igen :) Nu ska jag inta soffläge :)

Såhär pigga är familjen Nordahl idag :) De...

img_5328 (MMS)

Såhär pigga är familjen Nordahl idag :) Devin ska med sina mostrar till mormor i Skåne idag över helgen så vi passar på att mysa framför bärbara dvd:n i sängen :) Helgen är inte planerad än men ngt ska allt hittas på :) trevlig helg på er :)

Torsdagsnöjet..

img_4540 (MMS)

Torsdagsnöjet..

Glider omkring bara liksom ba shaa... Sjuk...

img_2095 (MMS)

Glider omkring bara liksom ba shaa... Sjukt jävla trött fast jag sovit hur länge som helst.. Nu blir det strax Bvc sen vid 14 jobb. Awesome..

Vi har spenderat 5 dagar ute hos Niklas på...

img_7685 (MMS)

Vi har spenderat 5 dagar ute hos Niklas på landet.. Har varit så jävla skönt rent ut sagt! Bara vara.. Varit ute på långpromenader pluggat lite och bara småpysslat.. Nu är vi hemma i ghettot igen. Känns sådär. Men nu ska vi vara här iaf till fredag :) Sista planerade veckan på praktiken vilket känns skönt iaf :) Nu har jag tvätt om 5 min sen ska jag dammsuga och skura tänkte jag.. Johanna dyker strax upp en sväng med :) hoppas ni har det bra med :) puss

Var med på operation i onsdags.. Shit vad ...

img_6059 (MMS)

Var med på operation i onsdags.. Shit vad kul! Nu är det helg och jag ska njuta fullt. Ska tillbringa helgen med grabbarna :) Vad människors omtanke och kärlek kan stärka en när man inte mår bra. Det är helt sjukt. Nu ska jag sova en timme till sen ska jag plugga och sen gå ut och gå här ute på landet innan grabbarna kommer hem för helgen :) puss på er!

Nu börjar kampen igen! 5 kg ska bort på ma...

img_2850 (MMS)

Nu börjar kampen igen! 5 kg ska bort på max 8 veckor. Nu tar jag det sakta denna gång. Blir LCHF men inte så strikt och gymet eller löpträning cirka 3 dagar i veckan och en "ätardag" i veckan. Där jag tex får köpa lite godis till kvällen eller vad det nu kan va :) Peppp! Haha porriga bilden är sen en dag på stan med Johannis när jag snyggar mig i provrummet.. Nått ska man göra :)

Vad skulle jag göra utan er? <3

img_9955 (MMS)

Vad skulle jag göra utan er? <3

RSS 2.0